Protuinsektna mreža

Naše mreže su napravljne od staklenih vlakana oloženih poliuretanom i kvalitetom su jedne od najboljih koje je moguće proizvesti. Jedan put postavljene, za sva vremena su otporne na vanjske uticaje, ne deformišu se i zauvjek ostaju zategnute kao na dan ugradnje.

Svaki sastavni dio naših proizvoda, od mreže preko posebno presovanih aluminijumskih profila i magnet-z sistema ugradnje je testiran, usavršavan više od 20 godina i patentiran. Dugom tradicijom proizvodnje, naši proizvodi su na preko 70 tržišta u svijetu, vodeći proizvod za zaštitu od štetnih vanjskih uticaja.

Protutoplotna mreža

Protutoplotne mreže su idealna zaštita za sunčane strane objekata gdje je prostorije potrebno zaštititi od toplote i UV zračenja. One su ujedno i protuinsektna zaštita koja minimalno utiče na intenzitet svjetlosti u objektu. Uz naše protutoplotne mreže štedite veliku količinu struje koja se u ljetnom periodu koristi za klima uređaje i dobijete mogućnost provjetravanja prostorija u kojima boravite. U svako doba dana i noći možete otvoriti prozore bez bojazni da će u prostoriju ući toplota, insekti ili nepoželjan tuđi pogled.

Jednostavna ugradnja

Naše proizvode ugrađujemo na licu mjesta prema Vašim željama. Za slučaj da naše proizvode kupac želi ugraditi sam, te tako postići određene uštede moguće je prema mjeri kupiti već zategnutu mrežu u aluminijumskom okviru, a kupac vrši samo finalnu ugradnju uz pomeć magneta i upotstva dobijenog uz gotov proizvod. Naše mreže su lagane i bez problema se van sezone ako nisu potrebne mogu skinuti i odložiti. Aluminijumski profili koji koristimo pri ugradnji  djelotvorno štite postojeću stolariju na objektu.

Naši proizvodi su izuzetno kvalitetni

Jedan put postavljeni ostaju zauvjek isti…mreže su otporne na insekte, gmizavce, glodare, grad, sunce, toplotu, vjetar, UV zračenje i dugotrajna su zaštita za prozore i vrata, podrumske prostorije, privatne kuće i stanove, seoska domačinstva, hotele, restorane, kuhinje, pekare, obdaništa, javne ustanove i sva mjesta gdje su higijena i zdravlje važni i gdje želite boraviti mirno i bez bojazni i straha od dosadnih nametnika.

Za naše kupce

Poštovani kupci,

Po Vašem pozivu naše stručno osoblje će potpuno besplatno posjetiti Vaš objekat i zajedno sa vama pronaći najbolje rješenje za zaštitu vašeg prostora. Sve informacije o ugradnji i korištenju naših proizvoda možete dobiti na naš brojeve telefona ili na mail.