Inoutic prozori

Više od polovice svih prozora ugrađenih u Njemačkoj su proizvedeni od PVC-a. To je uglavnom zbog njihove izvanredne energetske učinkovitosti, visoke kvalitete, raznovrstnosti boja, jednostavne njege i dugovječnosti. Na temelju standarda modernih proizvodnih metoda i recikliranja PVC-a danas je također iznimna ušteda resursa i obnovljivog materijala.

Trebalo je dugo vremena da se PVC “riješi” svoje negativne slike. “Plastika” je oduvijek smatrana jeftinom i slabije kvalitete. Danas je situacija sasvim suprotna. Plastični materijal, iznad svega PVC, jedan je od najsvestranijih i najvažnijih materijala danas. Plastični proizvodi su sigurne budućnosti i energetske učinkovitosti i nude široko polje primjene koje je rasprostranjeno od industrije hrane i pića, preko automobilske industrije, pa sve do sektora izgradnje.

PVC prozori postižu posebno visoke rezultate u ekološkom smislu. Imaju veći potencijal uštede energije nego bilo koji drugi materijal za izradu prozora i poziciju na vrhu lige eko-učinkovitosti. Materijal okvira može biti 100% recikliran. Na temelju svoje duge trajnosti i visoke uštede troškova tijekom njhovog životnog ciklusa PVC prozori su najodrživije rješenje za današnje prozore.

 

PVC prozori iz Inoutic-a nude veliku paletu prednosti, ne samo s ekološkog gledišta nego i u smislu gospodarske učinkovitosti i arhitektonskog projektiranja. Naš prozorski sustav pokazuje kako je napredna tehnologija primijenjena s praktičnim prednostima i atraktivnim dizajnom. To je zato što prozori ne bi trebali samo štedjeti energiju, nego moraju i izgledati dobro. Moderni prozori moraju osigurati učinkovitu zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uvijeta i buke, moraju biti otporni na provale, osigurati odličan omjer uloženog – dobivenog. Morali bi biti laki za njegu i zahtijevati minimalno održavanje. To su precizni zahtjevi koje ispunjavaju PVC prozorski sustavi Inoutic.

 

Inoutic / Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača u preradi PVC-a. Više od 50 godina mi proizvodimo visoko kvalitetne profile za PVC prozore u našem sjedištu u Bogenu. U suradnji s našim matičnim društvom Deceuninck izgradili smo globalnu mrežu za preradu PVC-a s podružnicama u više od 75 zemalja. Ovaj globalni igrač se zalaže za rješenja visoke kvalitete PVC sustava prozora, vrata, zidnih i krovnih obloga, dizajna interijera i uređenja okoliša.

Inoutic sistemi boja

Prozori i vrata u boji naglašavaju značajke dizajna i imaju odlučujući utjecaj na izgled fasade. Široka paleta Inoutic boja prozora nudi praktički neograničene mogućnosti u dizajniranju i podcrtava duboko razumijevanje tradicionalne i suvremene arhitekture. U privatnim ili projektima za tržište, za novogradnju ili obnavljanje, karakter bilo koje fasade može biti pojedinačno dizajniran ili naglašen uz pomoć ovog koncepta boja. Folije u boji apliciraju se jednostrano ili obostrano. Naše boje možete kombinirati na puno različitih načina, a Vaši prozori čak mogu imati drukčiji izgled s unutarnje i vanjske strane. Visokokvalitetne i iznimno trajne laminirane folije zadovoljavaju najviše zahtjeve dizajna i kvalitete. Čak i nakon brojnih godina boje izgledaju svježe kao prvog dana. Lako ih je održavati i iznimno su otporne na promjene temperature i UV zračenje. U bojama su dostupni: prozorski profili, rolete, podizno- klizne stijene i ulazna vrata.

 

Visokokvalitetne i iznimno trajne laminirane folije zadovoljavaju najviše zahtjeve dizajna i kvalitete. Čak i nakon brojnih godina boje izgledaju svježe kao prvog dana. Lako ih je održavati i iznimno su otporne na promjene temperature i UV zračenje. U bojama su dostupni: prozorski profili, rolete, podizno- klizne stijene i ulazna vrata.

Naše boje organizirane su u grupe prema arhitektonskim stilovima koje olakšavaju odabir boje prema specifičnim potrebama

arcade

 Arcade sistemi

uvodna

 Prestige sistemi

rolete640

 Sistemi roleta

terace

 Terasni sistemi

vrata5

 Sistemi vrata

fasada640

 Fasadni sistemi